29 *vint-i-*nou* és l’estudi d’arquitectura constituït en 2006 per Víctor Alcañíz i Héctor Lozano.

Som un estudi d’arquitectura jove però amb experiència, la qual cosa ens permet, a través del coneixement de noves tècniques i materials, desenvolupar habitatges i edificis senzills, moderns i funcionals, alhora que respectuosos amb el medi ambient amb vista a les demandes de la societat actual.

Duem a terme el desenvolupament de projectes i l’execució d’edificis de tota mena, d’obra nova o de rehabilitació, des d’edificis d’habitatges fins a instal·lacions esportives, passant per edificis d’oficines o locals comercials.

Comptem amb àmplia experiència en l’execució d’habitatges unifamiliars i en el desenvolupament de projectes d’interiorisme d’habitatges per a clients particulars.

La grandària de l’estudi ens permet oferir una atenció personalitzada a cada client, al qual fem partícip de tot el procés per a adaptar l’arquitectura als seus gustos i necessitats, obtenint com a resultat habitatges i edificis únics.

Des de 2013 afegim als serveis d’arquitectura, els d’arquitectura tècnica, oferint als nostres clients un servei integral per a l’execució dels seus projectes.

El nostre servei integral d’arquitectura i arquitectura tècnica unifica la direcció tècnica de l’obra proporcionant beneficis per al client, tant des del punt de vista de gestió com econòmic.

______________

*29 també es l´any en el que Mies van der Rohe va contruïr el icónic Pabelló de Barcelona.c/ benigafull, 38 - bajo · 12600 la vall d'uixó · t. 964570932 · estudi@29arquitectura.com